Vi vil gerne slå et slag for genbrug af babytøj.

For at passe bedre på vores planet og de ressourcer, som vi har til rådighed, vil vi gerne slå et slag for genbrug af babytøj.

Derfor har vi lanceret et koncept, der går under navnet Delebørs. Her kan du få fat i lækkert babytøj, som er brugt, men så godt som nyt.

Her på vores Delebørs finder du en række af lækre økologiske tøjmærker af høj kvalitet, som du kan få til en god pris, da tøjet har været brugt før. Faktisk skal du kun betale 50% af nyprisen for det tøj, som du finder her på siden.

Da vi venter på brugt tøj retur, har vi lagt en del af vores nye varer ind til halv pris, som du kan få fordele af allerede nu.

Dele produkter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Brugt babytøj, der er så godt som nyt.

Her på siden sælger vi kun tøj, som intet fejler, og som er så godt som nyt.

Vi stiller høje krav til det tøj, vi sælger på ny, og vi er din garanti for, at du ikke finder tøj her på siden, som er falmet i farverne, eller som på anden måde er udtjent.

Det returnerede tøj bliver ordnet og renset i svanemærket sæbe, inden det bliver lagt op på Delebørsen.

Du kan altså være helt sikker på, at du ikke vil kunne se forskel på det tøj, som du køber her på siden, og det tøj, som du køber fra ny. Det tøj, som vi ikke finder egnet til at sælge her på siden, sender vi til velgørenhed i stedet.Du kan med andre ord trygt returnere alt det tøj, som du har købt hos os, når dit barn er vokset ud af det. Der er ingen begrænsning for stand.

Køb nyt børnetøj med gode rabatter.

Når vi får det tøj retur, der er blevet for småt til din baby, kan du til gengæld købe en ny vare i en større størrelse hos os – med enten 20 % rabat på helt nye varer eller til halv pris, hvis du finder brugt tøj på vores Delebørs.

Returnerer du tøj, som du har købt hos os, når din baby ikke længere kan passe det, får du 20 % i rabat på dit næste køb af nye varer. Det gælder også, hvis du køber tøj her på Delebørsen, som i forvejen bliver solgt til kun 50 % af sin oprindelige pris. Genbrug er lig med sund fornuft i vores øjne, og vi håber, at du sammen med os vil hjælpe med at passe bedre på vores planet og miljøet. I fælles flok kan vi løfte mere og gøre en større forskel.

Tag et kig på vores udvalg af lækkert brugt børnetøj, som du med god samvittighed kan give dit barn på igen og igen.