Trælegetøj – for naturen og vores børn.

Vi ved, at børn er sansende væsner. De oplever verden ved at smage på ting. Hvordan føles en trærangle? Eller en bidering i gummi? Din baby vil altid putte ting i munden, og det kan være svært at styre, præcis hvad der er potentielt sundhedsskadeligt eller ej. Vi har derfor gjort det nemmere for dig at være en bevidst forælder, og derfor har vi samlet et naturligt og sundt sortiment af økologisk babylegetøj med tanke for dit barns sundhed og naturen.

Tag et kig på bl.a. vores udvalg af trælegetøj i kategorien herunder. Mon ikke der er noget af træ legetøjet eller de andre skønne produkter, som vil passe perfekt til den lille hos hjemme hos jer?

798.00 DKK
199.00 DKK
350.00 DKK
899.00 DKK
599.00 DKK

Kay Bojesen

Kay Bojesen Rangle

349.00 DKK
699.00 DKK
3,495.00 DKK

Legetøj

Giraf bidering

99.00 DKK

Legetøj

Tikiri Gris

99.00 DKK

Legetøj

Christmas Mobil

249.00 DKK
199.00 DKK
149.00 DKK
229.00 DKK
Tilbud
399.00 DKK 299.00 DKK
129.00 DKK
150.00 DKK
150.00 DKK
129.00 DKK
129.00 DKK
299.00 DKK

Legetøj

Regnbue Mobil

249.00 DKK
99.00 DKK
99.00 DKK

Leg og læring med legetøj i træ.

Ligesom vores udvalg af økologisk børnetøj altid har fokus på naturlighed og velvære, er vores babylegetøj naturligvis fri for skadelige kemikalier. Så kan du hurtigt og nemt udvælge de stykker trælegetøj og andet babylegetøj, der passer til dit barns udviklingstrin, uden frygt for, at den lille guldklump kommer skadelig kemi i munden.

Vores sortiment af både gummi- og trælegetøj indeholder både bideringe i naturgummi, Olivias tryllesalve og trælegetøj til både de helt små og lidt større babyer. Du kan finde unikke håndlavede gynger, søde hørbamser i naturlige farver, Olivias tryllesalve samt sjove og skøre bamser fra LuckyBoySunday. Gå på opdagelse i vores store sortiment af naturlige produkter og vælg selv, hvad der passer bedst med din og din babys smag.

Hos Little Savage ser vi det som vores fornemmeste opgave at kunne levere den højeste kvalitet inden for børnelegetøj. Hos os finder du derfor de førende mærker inden for økologisk og giftfrit babylegetøj. Både trælegetøj og legetøj i gummi. Vores mission er at få mere natur til byerne. Derfor kan du altid regne med, at du får de mest naturlige produkter, når du handler hos os. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Babylegetøj med omtanke.

Vi søger mod flere og flere bæredygtige løsninger i vores liv. Både inden for gastronomiens verden, tøj, brugskunst og livsstil har flere og flere blik for det grønne og siger nej tak til miljø- og sundhedsskadelige løsninger. Vi vil have naturlige alternativer. For vores egen og for klodens skyld. Den samme grønne tendens gælder selvfølgelig, når det kommer til vores små guldklumper. Her er kun det bedste og mest naturlige godt nok.

Bæredygtigt trælegetøj i lækre, bearbejdede former og økologisk babylegetøj er forholdsvis nye fænomener på legetøjsmarkedet. Og det kan være lidt af en jungle som moderne forælder at begive sig ud i en verden af babylegetøj, der ikke på forhånd nødvendigvis er 100 procent certificeret økologisk og giftfri. De færreste af os har tid til at læse nøje bag på pakken, når vi står og skal købe en bamse eller en rangle. Og endnu færre ved formentlig, hvad de forskellige kemiske betegnelser betyder.

Selvom det efterhånden er blevet ulovligt at sælge børnelegetøj med sundhedsskadelige og hormonforstyrrende stoffer, så opdager vi hele tiden nye, farlige ting i det konventionelle børnelegetøj fra store legetøjsproducenter. Ofte vil du kunne finde legetøj, der er markedsført som naturligt, men som faktisk indeholder sundhedsskadelige stoffer. For eksempel børnelegetøj, der indeholder traditionel bomuld, som ofte kan indeholde spor af farlig gødning og pesticider. Giftig kemi, som vi ellers ikke ville lade vores kæreste eje komme i nærheden af.

Hos Little Savage har vi altid fokus på din tryghed og dit barns sundhed og velvære. Du kan derfor altid være sikker på, at det babylegetøj, du finder hos os, er fri for både dioxin, ftalater, pvc, opløsningsmidler, tungmetaller og andre kemikalier. Så kan baby uden bekymringer tygge, gumle og sanse sig naturligt igennem vores sortiment af trælegetøj, bideringe, rangler eller Olivias tryllesalve. Det, mener vi, er legetøj med omtanke.

Trælegetøj uden kemi.

Little Savage har siden 2017 arbejdet på en mission om at bringe naturen ind til byerne. Vi forhandler udelukkende naturligt produceret, certificeret og bekvemmelige børneprodukter af høj kvalitet og lang holdbarhed, så det kan bruges igen og igen gennem generationer. Det er bæredygtigt for både din pengepung og vores alles jord.

Vores ambition om økologi og naturlighed betyder, at der altid er de strengeste krav til det babylegetøj, du finder hos os. Det betyder rigtig meget for vores klode, hvilke materialer vi benytter til at fremstille vores legetøj til babyer. Vi sætter derfor stor stolthed i at udvælge vores materialer, så du altid kan købe de mest bæredygtige løsninger inden for alle kategorier af babylegetøj.

Der er trælegetøj, Olivias tryllesalve, legetøj i gummi eller hør i naturlige og giftfri materialer. Vores legetøj til babyer er naturligt producerede, certificerede og altid med fokus på den højeste kvalitet, så legetøjet kan gå videre fra generation til generation. Så vi kan købe mindre og bedre. Det, mener vi, bidrager til en mere bæredygtig klode.

Det kræver blot ganske få ændringer at være med til at sætte et grønt præg på fremtiden.

Vores håb er, at vi med vores udvalg af økologisk trælegetøj, olivias tryllesalve og mange andre naturlige alternativer til konventionelt babylegetøj og produkter til babyer kan være med til at skabe en positiv forskel for vores børn. Kig forbi vores website og tjek vores sortiment af babylegetøj og øvrige produkter ud. Har du spørgsmål, eller ønsker du kyndig personlig vejledning, så er du også altid mere end velkommen til at kigge forbi vores butik.