Mangler du en suttesnor til dit barn, så sutten ikke ryger på gulvet i tide og utide?

Hos Little Savage forhandler vi vores egne naturvenlige suttesnore. Vores suttesnore er alle fremstillet af vegetabilsk garvet læder, der er helt fri for giftige materialer og kemi. Det er de, fordi dit barn fortjener det bedste af det bedste.

Vores håndlavede suttesnore er fremstillet i et lækkert og unikt design, og de er alle produceret i Danmark. Hver suttesnor er unik, da det læder, som den er lavet af, har autentiske, naturlige mærker, der vidner om materialets ægthed og høje kvalitet.

Farver vil varierer efter valg af skind.

Suttesnor til den kvalitetsbevidste mor.

Er det dig selv, der mangler en suttesnor? Eller er det en af dine veninder, som du mangler en barselsgave til? Uanset hvad kan du umuligt gå galt i byen med en af vores suttesnore, hvis den skal bruges i et hjem med kvalitetsbevidste og miljøvenlige forældre.

Hos Little Savage forhandler vi udelukkende suttesnore og andre produkter, der er fremstillet helt uden kemi og skadelige stoffer. Vores produkter bliver anvendt i hjem, hvor der er børn. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at tilbyde produkter, som ikke er skadelige for de små pus, der alle fortjener at vokse op i et giftfrit miljø.

Lædersuttesnor i et lækkert design.

Alle vores suttesnore er fremstillet i et unikt og stilrent design. Materialet er nøje udvalgt, og det er absolut ikke overladt til tilfældighederne, hvad vores suttesnore består af. Hver enkelt suttesnor er fremstillet i 100% vegetabilsk garvet, kromfrit læder, og det er forklaringen på, at hver eneste suttesnor vil have sine egne autentiske, naturlige mærker. Der er altså ikke to af vores suttesnore, som er 100% ens, og det kommer sig af ægtheden af de lædermaterialer, vi anvender i vores produktion.

Materialer med den højeste miljøcertificering i verden.

Vi har alle et fælles ansvar for at passe på miljøet. Derfor er vi kompromisløse, når vi udvælger de materialer, som vores produkter skal fremstilles i. Vi anvender udelukkende materialer af høj kvalitet med den højeste miljøcertificering. Det gælder både vores suttesnore i læder og alle de andre produkter, som du kan finde her på vores side. Ved at vælge miljørigtige produkter sender du et klart signal til dine børn om, at vi alle skal stå sammen og tage ansvar for at passe på miljøet.

Suttesnor i enkelt unisex design.

Vores suttesnore kan passe til både piger og drenge. Det lækre læderlook passer perfekt til begge køn, og kommer der senere hen en lillebror eller lillesøster til, er der ingen grund til at anskaffe dig en ny suttesnor. Vores produkter er skabt til at blive brugt igen og igen, og læderet kan holde mange år frem i tiden.

Forkæl dit eget barn med en suttesnor fra Little Savage, eller giv din veninde eller søster en lækker suttesnor i læder i barselsgave, som passer godt på både barn og miljø.