Hos Little Savage kan vi hurtigt blive enige med dig om én ting. Både du og din baby fortjener det bedste af det bedste.

Hos Little Savage finder du de lækreste lædertasker, der appellerer til både mor og far takket være deres enkle uni-sex design. Alle vores tasker er fremstillet i naturvenligt materiale uden kemi, så du kan bruge dem med god og ren samvittighed.

Vores lædertasker er unikke hver og en, og de tåler at blive brugt igen og igen. Når du ikke længere har brug for en pusletaske, kan du anvende den til andre formål. Det har vi tænkt ind i designet.

Tasken kan også bruges som lækker opbevaring ved puslebordet, barnet kan få den som børnekuffert, eller du kan bruge den til fototaske, toilettaske m.m. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad vores lækre tasker kan bruges til.

Less is more – vælg en pusletaske, som også kan bruges til andre formål

Venter du en lille ny, er der mange ting, som du skal ud at købe. En pusletaske er uundværlig, når først dit barn er kommet til verden, og du ikke længere kan gå ud ad døren med en lille håndtaske. Du skal pludselig ikke kun have penge og mobil med, men også ekstra bleer, puslegrej og meget andet.

Vores lædertasker er ideelle til at anvende som pusletaske. Taskerne er indrettet, så det er nemt for dig at have de ting med, som du får brug for, når du skal på tur med et lille barn. Og hvorfor ikke investere i en pusletaske, der er lavet i et lækkert og stilrent design, og som du kan bruge med god samvittighed takket være de miljøvenlige og giftfrie materialer, vi nøje har udvalgt til samtlige af vores tasker? Når du ikke længere har brug for en pusletaske, kan vores lækre lædertasker bruges til meget andet som for eksempel børnekuffert, fototaske eller toilettaske.

Lædertaske, som både mor og far kan bruge.

Vores pusletasker i læder er lavet i et unikt unisex design, som appellerer til både mænd og kvinder. Det betyder, at både mænd og kvinder kan bære vores tasker. Designet er enkelt, stilet og udpræget lækkert, og hvad enten mor eller far skal ud at trille med barnevognen, op på cyklen med barnet bagpå eller ud at køre bil, kan begge have pusletasken med sig på farten.
Deler mor og far barslen, behøver I ikke ud at købe to pusletasker, eller gå på kompromis med at medbringe en taske, som en af jer i virkeligheden ikke bryder jer om at gå med.

Håndlavede og miljøvenlige lædertasker af høj kvalitet.

Hvert enkelt af vores lædertasker er håndlavet og produceret i Danmark. De anvendte materialer er nøje udvalgt af os, og vi er kompromisløse, når det kommer til de materialer, som vi anvender til at fremstille vores produkter. Vi anvender udelukkende materialer med en høj miljøcertificering – faktisk udelukkende den højeste i verden – og du kan være sikker på, at der ikke er anvendt produktmaterialer, der ikke er totalt giftfrie og helt uden kemi.

Invester i din helt egen unikke pusletaske.

Vores håndlavede lædertasker er unikke hver og en. Ikke alene designet er helt sit eget, men vi anvender også læder, der har naturlige mærker, som understreger materialets ægthed. Når du køber en af vores pusletasker, kan du derfor være helt sikker på, at der ikke findes andre tasker, der er helt magen til den, som du har i hænderne.