Babytøj i 100 % økologisk merinould.

Hos Little Savage er vi vilde med produkter i Merinould. Merinould er 100 procent økologisk; en let og fleksibel strik, som har nogle fantastisk gode og naturlige egenskaber. En af egenskaberne er, at merinould er temperaturregulerende. Når de små ikke selv kan give udtryk for, om de har det for varmt eller koldt, så sørger merinoulden for at regulere kropstemperaturen.

Det betyder med andre ord, at du med merinould altid kan være tryg ved, at din baby har det dejligt lunt, når det er vinterkoldt, og ikke bliver for varm, når temperaturerne stiger. Vil du forkæle dit barn med kvalitetstøj, er du således kommet til det rette sted. Se vores store udvalg her på siden.

149.00 DKK
149.00 DKK
149.00 DKK
99.00 DKK
599.00 DKK
599.00 DKK
219.00 DKK
260.00 DKK
499.00 DKK
499.00 DKK
399.00 DKK
99.00 DKK
599.00 DKK
599.00 DKK675.00 DKK

Komfort og kærlighed med merinould.

Som forælder vil man gerne give sit barn den bedste og mest behagelige start på livet. Det kan være svært altid at vurdere, om den lille guldklump har det lidt for varmt eller lidt for koldt. Man kan altid mærke efter i nakken, og hvis du mærker en almindelig kropstemperatur, så har baby det som regel fint. Men i et skiftende klima, som vi kender det i Danmark, kan det være tidskrævende at skulle tage babytøj af og på dagen lang. Her kan det være rart med en løsning som merinould, hvor du altid kan være sikker på, at den lille mus er tempereret og har det behageligt.

Merinould er et materiale, der begår sig i både regn og slud såvel som i varme. Det er et naturskabt vidunder, der fungerer i alle årstider. Med vores økologiske babytøj i merinould sikrer du dig, at dit barn på alle måder altid har det så behageligt som muligt. Der er nemlig en række fordele ved merinould, hvor vores børns komfort absolut er i højsædet.

Økologisk babytøj for velvære og natur.

Med merinould giver du dit barn det bedste økologiske babytøj uden kemi. I forhold til almindelig uld er merinould meget blødere og tyndere. Det betyder, at vores babytøj og børnetøj til drenge og piger er behageligt at have på, såvel som det er skånsomt for miljøet at producere, ligesom vores sutter og suttesnore også er det. Den gennemsnitlige fibertykkelse i merinould er tyndere end et hårstrå. Det giver en let fornemmelse og kradser ikke. Det er babytøj med tanke for både naturen og barnets velvære.

Der er en lang række fordele ved at bruge merinould, når man laver tøj til nyfødte og babytøj. Det er sensitive små væsener, som påvirkes rigtig meget af deres omgivelser. Vi ser det derfor som vores fornemmeste opgave at sørge for, at de klædt forsvarligt og behageligt på. Måske er dit barn et af dem, der sover lidt uroligt. Med merinould kan du faktisk være med til at give din baby en bedre og roligere søvn. Merinould er også særligt velegnet til sart hud og børn med eksem med sin bløde og lette fornemmelse. Der er heller ingen fare for, at den lille føler irritation eller bliver fugtig. Merinould absorberer nemlig op til 33 procent af sin egen vægt uden at føles våd. På den måde er baby altid tør tæt på kroppen.

Det er også videnskabeligt bevist, at merinould beskytter mod UV-stråling og derfor er særligt velegnet til babytøj. Med sin smuds- og vandafvisende effekt er det også et godt materiale til overtøj til børn. Og så har merinould resistens over for mikrobiel vækst, bakterier og sved og er flammehæmmende. Med vores merinould får du altså babytøj uden kemi, der arbejder med jordens og vores børns naturlige velvære. Nå ja, og så holder merinould farven i hele tøjets levetid. Det betyder, at vi kan købe mindre tøj og til gengæld have det i længere tid. Det er bæredygtigt både for dine og naturens ressourcer.

Merinould – babytøj med positiv historie.

Merinoulden stammer fra merinofåret, der kan spores helt tilbage til middelalderen i Spanien. Fåret opdrættes for sin uld og er meget udbredt i Australien, New Zealand, Sydafrika og Sydamerika.

Det betyder alt for os, at de får, vi får uld fra, har et godt liv. Særligt i Australien har man været slem til at bruge mulesing, der er et smertefuldt indgreb, hvor man fjerner hudfolder ved fårets bagparti for at undgå, at fluer lægger æg. Hos Little Savage kan vi med sikkerhed sige, at alle vores leverandører udelukkende anvender merinould fra får, der ikke har været udsat for mulesing.

En af vores største merinoleverandører, Icebreaker, holder til i New Zealand. Her går fårene ude året rundt, ofte i bjergrigt terræn, og temperaturen kan derfor svinge fra virkelig koldt til meget varmt. Her nyder fårene naturligvis godt af deres uldtrøje med indbygget klimaanlæg, som holder dem varme og veltilpas uanset vejret. Det er det bedste fåreliv, man kan forestille sig. Og mindre kan ikke gøre det for os.

I vores sortiment af lækkert økologisk babytøj i merinould, finder du alt lige fra sparkedragt, sparkedragt med fødder, jumpsuits eller en fin savlesmæk i uld. Vi har alt lige fra en fin økologisk savlesmæk til tøj til nyfødte eller overtøj til børn. Og vi har selvfølgelig både børnetøj til drenge og piger. Det er med andre ord alt, hvad man kan begære inden for økologisk babytøj uden kemi, men med masser af historie.

Lad os hjælpe dig med det bedste til dit barn.

Vi elsker merinould og er altid klar på at dele vores passion for denne fantastiske naturressource med vores kunder. Tag et smut forbi vores website og se det store udvalg af tøj til nyfødte og tøj til piger og drenge i merinould. Eller besøg os i vores butik. Vi er vilde med vores produkter og står altid klar med et smil og kyndig vejledning i økologisk børnetøj med fokus på veltilpasse børn og uspoleret natur.


Vi er selvfølgelig også altid klar til at hjælpe på 38 87 33 99 eller info@littlesavage.dk