Babytøj i oeko-tex certificeret 100 % merinould.

Hvordan tøjet er produceret og under hvilke forhold, er vigtigt for os. Vores tekstiler fremstilles på GOTS certificeret fabrik i Danmark og hele vores produktion, foregår i Europa. Tekstilerne er Oeko-tex certificerede, hvilket garanterer, at der ikke er anvendt skadelige kemikalier. Vores merinould er fra Australske mulesing-fri får.

Hos Little Savage er vi vilde med produkter i merinould. Vores merinould er en let og fleksibel strik, som har nogle fantastisk gode og naturlige egenskaber. En af egenskaberne er, at denne uld er temperaturregulerende. Når de små ikke selv kan give udtryk for om de har det for varmt eller koldt, så sørger merinoulden for at regulere kropstemperaturen, både om vinteren og sommeren.

Det betyder med andre ord, at du med denne type uld altid kan være tryg ved, at din baby har det dejligt lunt når det er vinterkoldt, og ikke bliver for varm når temperaturerne stiger. Vil du forkæle dit barn med kvalitetstøj, er du således kommet til det rette sted. Se vores store udvalg her på siden.

Det unikke ved vores produkter er at hele kollektionen er fremstillet i eksklusiv merinould, af ekstraordinær tynd uldfibre i flad vævning og er derfor ekstremt blød mod kroppen og behagelig at have på. 

Det er ekstremt komfortabelt !

De fleste, der har prøvet merinould, har som regel ikke lyst til at gå i andet. Kombinationen af uldens egenskaber og de luksuriøse og bløde tekstiler føles bare god. Da merinould naturligt nedbryder bakterier og udvikler mindre lugt, kan man i øvrigt sagtens beholde det på, længe.

Komfort og kærlighed med merinould.

Som forælder vil man gerne give sit barn den bedste og mest behagelige start på livet. Det kan være svært altid at vurdere, om den lille guldklump har det lidt for varmt eller lidt for koldt. Man kan altid mærke efter i nakken, og hvis du mærker en almindelig kropstemperatur, så har baby det som regel fint. Men i et skiftende klima, som vi kender det i Danmark, kan det være tidskrævende at skulle tage babytøj af og på dagen lang. Her kan det være rart med en løsning som merino, hvor du altid kan være sikker på, at den lille mus er tempereret og har det behageligt.

Merinould er et materiale, der begår sig i både regn og slud såvel som i varme. Det er et naturskabt vidunder, der fungerer i alle årstider. Med vores økologiske babytøj i uld sikrer du dig, at dit barn på alle måder altid har det så behageligt som muligt. Der er nemlig en række fordele ved ulden, hvor vores børns komfort absolut er i højsædet.

Babytøj for velvære og natur.

Den gennemsnitlige fibertykkelse i vores merinould er tyndere: 17,5 micron end et hårstrå der er 60 micron. Det giver en superblød og let fornemmelse og kradser slet ikke på kroppen. Det er babytøj med tanke for både naturen og barnets velvære.

Der er en lang række fordele ved at bruge merino, når man laver tøj til nyfødte og babytøj. Det er sensitive små væsener, som påvirkes rigtig meget af deres omgivelser. Vi ser det derfor som vores fornemmeste opgave at sørge for, at de klædt forsvarligt og behageligt på. Måske er dit barn et af dem, der sover lidt uroligt. Med merino kan du faktisk være med til at give din baby en bedre og roligere søvn.

Little Savage Merinould i spundet i 17,5 micron og er derfor særligt velegnet til sart hud og børn med eksem med sin bløde og lette fornemmelse. Der er heller ingen fare for, at den lille føler irritation eller bliver fugtig. Denne type uld absorberer nemlig op til 33 procent af sin egen vægt uden at føles våd. På den måde er baby altid tør tæt på kroppen.

Det er også videnskabeligt bevist, at merino beskytter mod UV-stråling og derfor er særligt velegnet til babytøj. Med sin smuds- og vandafvisende effekt er det også et godt materiale til overtøj til børn. Og så har merinould resistens over for mikrobiel vækst, bakterier og sved og er flammehæmmende. Med vores merinould får du altså babytøj uden kemi, der arbejder med jordens og vores børns naturlige velvære. Nå ja, og så holder merinould farven i hele tøjets levetid. Det betyder, at vi kan købe mindre tøj og til gengæld have det i længere tid. Det er bæredygtigt både for dine og naturens ressourcer

Merinould – babytøj med positiv historie. Made in Denmark.

Ulden stammer fra merinofåret, der kan spores helt tilbage til middelalderen i Spanien. Fåret opdrættes for sin uld og er meget udbredt i Australien, New Zealand, Sydafrika og Sydamerika.

Det betyder alt for os, at de får, vi får uld fra, har et godt liv. Særligt i Australien har man været slem til at bruge mulesing, der er et smertefuldt indgreb, hvor man fjerner hudfolder ved fårets bagparti for at undgå, at fluer lægger æg. Hos Little Savage kan vi med sikkerhed sige, at alle vores leverandører udelukkende anvender uld fra får, der ikke har været udsat for mulesing.

Vores metervarer bliver strikket i den tyndeste og tætteste kvalitet, der gør at den er speciel og ekstra blød.

Det er vigtigt for os, at uldvaren bliver strikket og fabrikeret i Danmark, så vi undgår mest muligt transport og hurtigt kan producere, præcis det vi har behov for. Og ikke mere.

I vores sortiment af lækkert økologisk babytøj i merinould, finder du alt lige fra body med ekstra længde til at vokse i, uni-sex sporty heldragt/natdragt, strop top, T-shirt, bukser, beanie hue eller en fin savlesmæk i uld. Vi har alt lige fra den fine økologisk savlesmæk til Sleepgown og Svøb til nyfødte eller Bamsejakke i børstet uld til børn. Det er med andre ord alt, hvad man kan begære inden for økologisk babytøj uden kemi, men med masser af historie.

Lad os hjælpe dig med det bedste til dit barn.

Vi elsker uld og er altid klar på at dele vores passion for denne fantastiske naturressource med vores kunder. Tag et smut forbi vores website og se det store udvalg af tøj til nyfødte og tøj til piger og drenge i merino. Eller besøg os i vores butik. Vi er vilde med vores produkter og står altid klar med et smil og kyndig vejledning i økologisk børnetøj med fokus på veltilpasse børn og uspoleret natur.

Vi er selvfølgelig også altid klar til at hjælpe på 38 87 33 99 eller info@littlesavage.dk