Hos Little Savage kan vi hurtigt blive enige med dig om én ting. Din baby fortjener det bedste af det bedste.

Derfor har vi valgt at  forhandle primært uldprodukter.  Vi er vilde med esencias bløde baby alpaca uld og deres design. Din baby vil elske dig for at købe babytøj også i alpaca uld, som ikke bare holder dit barn varmt og tilpas, men som også giver en optimal bevægelsesfrihed.

Vælg mellem silkebløde rib sweatre, tights eller huer.

De petrol farvet rib sweatre med en lille kant på ærmer og i halsen, der matcher farven på leggings er blevet til i et samarbejde mellem escensia og Little Savage som vores egen Speciel Edition og er foreløbigt i et begrænset oplag. Hvis I syntes de er lige så lækre som vi gør – fortsætter produktionen.

Esencia blev grundlagt i 2006 af 2 mødre, en boliviansk og en japansk kvinde, begge bosiddende i Danmark. Målsætningen med esencia’s produkter er at skabe tøj af høj kvalitet til baby, børn og kvinder, lavet af de fineste naturlige alpaca- og lama fibre fra Peru og Bolivia, kombineret med et enkelt design. Esencia strik er luksus af højeste kvalitet.

Esencia værdsætter principperne omkring fair handel og bæredygtighed.

Esencia produkter er designet i Danmark og produceret i Bolivia og Peru i overensstemmelse med gamle velholdte og respekterede traditioner for tekstiler og kunsthåndværk. Esencia’s babytøj, børnetøj og tilbehør er lavet af de fineste kvalitets materialer og med dedikation. Esencia’s naturlige og klassiske stilarter er af højeste kvalitet og vil give dig fornøjelsen af ​​en langvarig beklædningsgenstand.

Alpaca’en og lama’en er i familie med kamelen. De bløde, silke-lignende hår gør dem meget værdifulde. Deres naturlige miljø er i Andes bjergene i Sydamerika. På grund af de varierende temperaturer fra -25° C til +18° C, har alpaca’en og lama’en udviklet en fiber, hvor hvert hår har en luftlomme. Denne luftlomme bevarer varmen, når vejret er koldt og holder på kulden, når vejret er varmt. Deres uld er varmere og mere holdbart end fåreuld og det er silkeblødt som cashmere. Disse fibre er perfekte til børnenes tøj. De isolerer, absorberer fugt, lader kroppen ånde og er silkeblødt. Esencia bruger disse fibre på grund af deres naturlige, beskyttende kvalitet. 

Little Savage elsker det og vi er sikre på at I gør det samme!

 

 

Hvorfor vælge uld til din baby?

Det lille spædbarn skal holdes meget varmt, når det kommer til verden, og uld har den fantastiske egenskab, at det er temperaturregulerende. Får dit barn det for varmt, kan det komme af med varmen i sit uldtøj, og uldtøjet varmer stadig dit barn, selvom det er vådt.

 

Uld – når kun det bedste er godt nok til dit barn

Det lille nyfødte barn bliver født rent og uskyldigt, og det er fuldstændig afhængigt af, at du som forælder vil tage dig godt af det. Det lille spædbarn skal have mad, tilstrækkeligt med søvn, varmt tøj på kroppen og masser af kærlighed for at udvikle sig på en sund og naturlig måde. Derfor er det heller ikke ligegyldigt hvilket tøj, som du køber til dit barn, og hvilke materialer det er fremstillet af.

Du vil som forælder sikkert gøre alt for at tilbyde dit barn det absolut bedste, og det kan du med økologisk babytøj i uld. Dit barn kan holde sig varmt og tilpas, når det er klædt i uld der ikke kradser, og det økologiske materiale sikrer, at dit barn ikke får nogen form for kemi eller skadelige stoffer på sin bløde, sarte babyhud.