Hos Little Savage kan vi hurtigt blive enige med dig om én ting. Din baby fortjener det bedste af det bedste.

Derfor har vi valgt at producere og forhandle primært merino uldprodukter her på siden. Din baby vil elske dig for at købe babytøj i merinould, som ikke bare holder dit barn varmt og tilpas, men som også giver en optimal bevægelsesfrihed.

Vælg mellem silkebløde bodysuits, heldragter, bukser m.m., eller forkæl din baby og dig selv med et lækkert blødt babytæppe i merinould. Alle produkterne, som du finder her på siden, er produceret i 100 % økologisk merinould. Tag et kig på vores udvalg og se, hvad du kan få til din baby af lækre produkter i merinould.

Jordmødres bedste råd til tøj til nyfødte babyer er, at tøjet skal side tæt i de første par måneder for at beskytte barnet. Merino fungerer optimalt når det er tæt på kroppen, hvor det kan absorbere fugt og skabe et mikroklima mellem hud og merinoulden så dit barns temperatur er konstant og behagelig. Vidste du at en babys hoved svarer til 25% af kroppen når de er små? For ikke at miste krops temperatur skal baby derfor også have hue på for ikke at fryse.

Hvorfor vælge merinould til din baby?

Det lille spædbarn skal holdes meget varmt, når det kommer til verden, og uld har den fantastiske egenskab, at det er temperaturregulerende. Får dit barn det for varmt, kan det komme af med varmen i sit uldtøj, og uldtøjet varmer stadig dit barn, selvom det er vådt.

Merinould er meget tyndere og meget blødere end almindeligt uld, og det gør det yderst behageligt at have på. Med Little Savages babytøj i merinould får du tilmed tøj, der er 100 & økologisk og dermed helt fri for alle former for kemi og skadelige stoffer. Spørger du os, kan du gøre det absolut bedste for dit barn ved at iklæde det økologisk tøj i merinould.

Merinould – når kun det bedste er godt nok til dit barn

Det lille nyfødte barn bliver født rent og uskyldigt, og det er fuldstændig afhængigt af, at du som forælder vil tage dig godt af det. Det lille spædbarn skal have mad, tilstrækkeligt med søvn, varmt tøj på kroppen og masser af kærlighed for at udvikle sig på en sund og naturlig måde. Derfor er det heller ikke ligegyldigt hvilket tøj, som du køber til dit barn, og hvilke materialer det er fremstillet af.

Du vil som forælder sikkert gøre alt for at tilbyde dit barn det absolut bedste, og det kan du med økologisk babytøj i merinould. Dit barn kan holde sig varmt og tilpas, når det er klædt i merinould der ikke kradser, og det økologiske materiale sikrer, at dit barn ikke får nogen form for kemi eller skadelige stoffer på sin bløde, sarte babyhud.