Køb Hevea sutter i naturgummi til dit barn med god samvittighed.

Hevea sutten er produceret i en skøn blød og gennemsigtig brun farve med fine udstansede motiver på mundstykket. Den er lavet i 100 % blødt naturgummi fra gummitræet Hevea Brasiliensis, som er et både giftfrit og bionedbrydeligt materiale. Vælg mellem størrelserne 0-3 mdr. og 3-36 mdr. i tre forskellige udgaver.

Sutten har form som en sommerfugl, hvilket giver plads til dit barns næse og hage. Hevea sutten er lavet i et ergonomisk design, og de fine huller på sutten gør, at du undgår, at der bliver dannet et vakuum mellem sutten og dit barns hud.

Du kan også få Hevea flaskesutter til glassutteflasker, som findes i to størrelser. Vælg mellem størrelse 0-3 mdr. (slow flow) og 3-24 mdr. (medium flow).

59.00 DKK
69.00 DKK
59.00 DKK
59.00 DKK
59.00 DKK
59.00 DKK
329.00 DKK
329.00 DKK

Hildestad Copenhagen

Crinkle Baby Tæppe Dusty Rose

429.00 DKK

Hildestad Copenhagen

Crinkle Baby Tæppe Dusty Blue

429.00 DKK

Hildestad Copenhagen

Robe Moses basket – Dove Grey

649.00 DKK

Hildestad Copenhagen

Robe Moses basket – med madras

849.00 DKK

Olivias Tryllesalve

Olivias Tryllesalve

129.00 DKK
25.00 DKK
25.00 DKK
110.00 DKK
55.00 DKK hver 8. uge
89.00 DKK
25.00 DKK

Økologiske Hevea bideringe i naturgummi.

Den økologiske Panda bidering og Kawan and med naturlige plantefarver holder typisk længere end sutterne. Det afhænger dog af, hvor tit bideringene bliver brugt. Er dit barn rigtig glad for bideringe, kan de fint indgå i dit abonnement og frit returneres til omsmeltning også. Alternativt kan du blot tilkøbe dem som enkeltprodukter på produktsiden.

Har du andre Hevea produkter i naturgummi, som du ikke har købt her hos os? Så er du mere end velkommen til også at returnere dem til os i pakken sammen med dine abonnementsprodukter. Vi sørger meget gerne for, at det hele ryger til omsmeltning og dermed bliver genbrugt.

Ved at vælge Heveas produkter, skåner du både dit barn og miljøet, da naturgummi både er giftfrit og bionedbrydeligt.

Derfor syntes vi, at det giver så god mening at bruge og returnerer produktet således at råmaterialet bliver genbrugt ved omsmeltning til nye sutter på fabrikken.

Al indpakning er lavet af FSC-certificeret papir og bioplast der også er biologisk nedbrydeligt og samtidig sørger Hevea for at arbejdsforhold or produktionsmetoder er i orden. Produktionen af Hevea produkter er bæredygtig med en minimal belastning af miljøet.

Sutten, flaskesutter og bideringe er fremstillet af 100% ren naturgummi fra gummitræet Hevea Brasiliensis og er støbt i et stykke. Når produktet støbes i et stykke, forhindrer det bakterier i at samles inde i. For hver lille mængde gummi der bruges til produktionen af naturgummiproduktet, er Heveas producent forpligtet til at afsætte penge til at genplante gummitræer. Alle Hevea sutterne er testet og overholder EU’s standard EN1400. Det anatomiske design af sutterne, anbefales af tandlæger. Hevea sutten kommer i en flot designet æske lavet af genbrugspapir, som gør den ideel som en lille gave. Det er muligt at sterilisere sutten, flaskesutten og bideringen med varmt vand i op til 1 minut. Utroligt nem at gøre rent med det hygiejniske design.