venner af huset– alverdens former for bæredygtigt babyudstyr

Leder du efter babyudstyr til den lille, som er af naturmaterialer og af god kvalitet? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Little Savage er vi gået all in på bæredygtigt babyudstyr. Her er der ikke gået på kompromis med miljøbevidste og naturlige materialer.

Vi mener ikke, at du skal lade dig begrænse, selvom du gerne vil prioritere miljøet og dit barns velvære. Vi har derfor samlet en masse skønne former for babyudstyr her på siden. Fælles for dem alle er, at vi nøje har udvalgt hver og en på baggrund af kvalitet, materialer og bæredygtighed.

Uanset hvad du vælger, får du derfor babyudstyr, der scorer højt på disse punkter. Det kan vi garantere dig. Du og dit barn er i trygge hænder, når du dykker ned i det fine udvalg af babyudstyr ger på siden. Gå på opdagelse her på siden, og find det skønneste og miljøbevidste babyudstyr til din guldklump.

449.00 DKK549.00 DKK
449.00 DKK549.00 DKK
449.00 DKK549.00 DKK
449.00 DKK499.00 DKK
650.00 DKK
750.00 DKK
1,150.00 DKK
350.00 DKK
899.00 DKK
599.00 DKK

Kay Bojesen

Kay Bojesen Rangle

349.00 DKK
699.00 DKK
3,495.00 DKK
149.00 DKK
599.00 DKK
149.00 DKK
110.00 DKK
160.00 DKK
210.00 DKK
69.00 DKK
40.00 DKK
399.00 DKK
99.00 DKK
599.00 DKK675.00 DKK
55.00 DKK hver 8. uge
89.00 DKK

Det skønneste babytilbehør til de kvalitetsbevidste forældre.

I Little Savage har vi siden 2017 anset det som vores fornemmeste opgave at passe på vores børn og miljøet. Derfor har de materialer, du finder i vores produkter, altid den højeste miljøcertificering i verden.

Vi tror på, at vi har et fælles ansvar for at passe på vores miljø. Derfor er vi kompromisløse, når vi udvælger vores forskellige produkter inden for babyudstyr. Det gælder både vores sutter og sutteflasker samt suttesnore i naturgummi og naturlige materialer, så vel som vores øvrige sortiment af økologisk babytøj, trælegetøj og andre produkter til baby.

Det er ikke helt tilfældigt, at vi har kaldt denne kategori for Use & Care. Du får nemlig babyudstyr, som du kan give til dit barn med god samvittighed. Her er der ikke gået på kompromis med noget. Du får den lækreste kvalitet, flot design, og miljøvenlige materialer.

Vi fører kun mærker, der lever op til de absolut strengeste miljøcertificeringer og sundhedsanbefalinger. Intet mindre kan gøre det, når det drejer sig om vores børn. De forskellige mærker er naturligvis alle i giftfri materialer med fokus på kvalitet, naturen og dit barns velvære.

Hevea sutter i naturgummi – for naturens og babys velvære.

Vores udvalg af miljøvenligt babyudstyr favner bredt. Vi har især et stort udvalg af fine sutter fra Hevea, som du også kan tegne abonnement på her hos os.

Hevea naturgummi sutter er produceret i en skøn blød og gennemsigtig, brun farve med fine udstansede motiver på mundstykket. De er lavet i 100 procent blødt naturgummi fra gummitræet Hevea Brasiliensis, der både er et giftfrit og bionedbrydeligt materiale.

Hevea sutterne har form som en sommerfugl, hvilket giver plads til dit barns næse og hage. Derudover er de lavet i et ergonomisk design. De fine huller på sutterne gør, at du undgår, at der bliver dannet et vakuum mellem sutten og dit barns hud.

Er du på udkig efter en naturvenlig sut uden skadelige kemikalier, er Hevea sutter et rigtig godt bud.

GoBabyGo – skridsikre strømper til den lille.

Når dit barn skal lære at kravle, kan det nogle gange gå lidt vildt for sig. Glatte gulve kan gøre det til lidt af en udfordring. Med skridsikre strømper kan det dog blive til en leg for junior at lære at kravle.

Hos Little Savage forhandler vi de skønneste skridsikre strømper fra GoBabyGo. De skridsikre strømper til børn fra GoBabyGo er udstyret med smarte gummidutter under fødderne og på knæerne. Disse gummidutter sikrer, at junior ikke glider rundt på gulvet.

En anden lækker detalje ved GoBabyGo strømper og strømpebukser er, at de både kan fåes i Uld og Bomuld. Det skønne uld er et naturligt materiale, der kan holde dit barn varm om fødderne. Derudover er det yderst behageligt for dit barn at have på.

Vil du hjælpe din guldklump godt i gang med at kravle, kan strømper og strømpebukser fra GoBabyGo være den perfekte løsning.

Cocoon Company – miljøvenlig rengøring af babytøj og babyudstyr.

Når du har en lille ny i familien, kan der være en masse vasketøj. Der kan ske små uheld eller et måltid, der går lidt vildt for sig. Der er derfor godt gang i både vaskemaskine og tørretumbler.

For at give de bedste vilkår for junior, kan du med fordel benytte naturlige produkter, når der skal vaskes. På den måde undgår du en masse unødige kemikalier, som sætter sig i dit barns tøj.

Til formålet har vi hos Little Savage valgt at forhandle naturlige vaskemidler. Cocoon Company byder på skønne produkter, der kan hjælpe med rengøringen af juniors tøj på en miljøbevidst og naturlig måde.

Cocoon Company er netop kendetegnet for deres økologiske, veganske, allergivenlige og naturlige produkter. Det er derfor produkter, du kan bruge med god samvittighed. Både over for dit barn, men også i forhold til miljøet.

Cocoon Company byder blandt andet på sæbebær, uldbolde til tørretumbleren duftolie til vasketøjet og pletfjerner. Det er dog ikke det eneste, Cocoon Company beskæftiger sig med. Du finder også dyne og pude til junior i økologisk merinould fra Cocoon Company.

Haps Nordic – drop engangsemballagen og skån miljøet.

Er du træt af engangsemballage såsom stanniol, plastikfilm, plastikposer og så videre? Du kan sagtens ligge det på hylden. Haps Nordic har nemlig lavet alternative former for emballage, der kan genbruges igen og igen.

Hos Little Savage forhandler vi forskellige typer emballage fra Haps Nordic, der er kendetegnet ved deres fine design og skønne materialer, der gør det muligt at genbruge dem. Du finder blandt andet Multi bag, Sandwich bag og Smoothie poser til hjemmelavet smoothie samt ikke mindst beewax wrap som erstatning for plastfolie.

Der er rig mulighed for at finde forskellige former for emballage, der passer til din hverdag. Det er både godt for pengepungen og for miljøet at vælge disse lækre produkter fra Haps Nordic.

Svøb baby ind i behagelige tæpper og håndklæder fra Hildestad Copenhagen.

Her på siden finder du også bløde tæpper og håndklæder fra Hildestad Copenhagen. Disse lækre produkter er kendetegnet ved at være lavet af økologisk bomuld. Derudover er de GOTS-certificeret.

De fine tæpper fra Hildestad Copenhagen kan være perfekte at svøbe dit barn ind i, hvis der er en smule koldt. Det bløde økologiske bomuld hjælper dit barn med at holde på varmen, men barnet har stadig mulighed for at ånde igennem materialet.

Vælger du de fine Hildestad Copenhagen badehåndklæder til junior, vil dit barn elske at blive svøbt ind i det efter et bad. De dejlige materialer går igen ved badehåndklæderne fra Hildestad Copenhagen, som også er lavet af økologisk bomuld, der er GOTS-certificeret. Materialet har en høj absorbering, der gør, at junior er, tør i løbet af nul komma fem.

Sæt høje standarder for tilbehør til dit barn – det gør vi.

Vil du have babyudstyr i miljøvenlige materialer som naturgummi, uld og bomuld, er vi hos Little Savage det helt rigtige sted at lede. Vi har sat høje standarder fra start, hvor vi prioritere dit barns velvære og miljøets velbefindende.

Vi har både kredset for design, miljøvenlig produktion og din babys velvære med udvalget af babyudstyr i vores Use & Care-kategori.

Vores håb er, at vi med vores udvalg af økologiske og naturlige alternativer til konventionelle sutter og øvrige produkter til babyer kan være med til at skabe en positiv forskel for vores børn. Vi tror på, at det betaler sig for vores alles fremtid.

Du kan derfor trygt, sikkert og med god samvittighed dykke ned i vores udvalg af udstyr til din lille derhjemme. Udforsk hele vores udvalg her på siden, og find det babyudstyr, du mangler til junior. Har du spørgsmål, eller ønsker du kyndig, personlig vejledning, er du også altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik.